Ενισχύστε την
ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
δίχως το δικό σας Online-Shop
Ζωντανά, άμεσα και εύστοχα
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η προσφορά σας στους πελάτες
απλά και οικονομικά
Διαφημίζομαι – LIVE, καθημερινά, οικονομικά και χωρίς κόπο
Επωφεληθείτε με το
B2B-Exclusive
ΥΠΕΡΟΧΑ! Οικονομικό όφελος μέσω ειδικών τιμών στις αγορές
ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ

Ενημερώστε τους πελάτες σας ΖΩΝΤΑΝΑ μέσα σε λίγα λεπτά για τη νέα σας προσφορά και διευρύνετε τον κύκλο των πελατών σας χωρίς κόπο.

Με το CITY LIVE TICKER μπορείτε με απλό τρόπο να τονώσετε την επιχείρησή σας. Βγάζετε φωτογραφία το προϊόν σας με το smartphone, προσθέτετε μια σύντομη περιγραφή και με ένα κλικ η προσφορά φτάνει ΖΩΝΤΑΝΑ στον πελάτη – κάθε μέρα, κάθε στιγμή, από όπου κι αν βρίσκεστε, στην επιχείρηση ή στο σπίτι σας. Χωρίς τεχνικό ή πολύπλοκες συσκευές.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Ο νέος τρόπος παρουσίασης της εταιρείας. Ένα συν για το εμπόριο, τη βιοτεχνία και τις υπηρεσίες, μια μεγάλη αξία για τους πελάτες – γρήγορα και απλά.
Με το CITY LIVE TICKER μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα οφέλη του ίντερνετ για την τοπική σας επιχείρηση - χωρίς δικό σας Online-Shop.

ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ

Πολύ εύκολα μπορείτε να τοποθετήσετε φωτογραφίες και βίντεο της επιχείρησής σας στο CITY LIVE TICKER και να δείξετε στον πελάτη τι έχετε να προσφέρετε. Γλιτώστε τα έξοδα και τη δαπανηρή συντήρηση της δικής σας εταιρικής ιστοσελίδας.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ- ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΕ ΕΣΑΣ

Ισχύει η ίδια αρχή για τους πελάτες που επιθυμούν να κάνουν κράτηση σε εστιατόριο ή να αγοράσουν μια τσάντα,από τη νέα προσφορά που μόλις τώρα τοποθετήσατε στο City Live Ticker. Η διαδικασία κράτησης είναι για όλους εύκολη κι απλή. Θα ειδοποιηθείτε άμεσα: με mail, μήνυμα ή Push-Button.

ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Έξυπνα κι απλά: Χρησιμοποιώντας έναν QR code, επιτρέπετε και στους πελάτες από μακριά να χαρίσουν κουπόνια της επιχείρησής σας, χωρίς περίπλοκα ή χρονοβόρα τηλεφωνήματα.

Ο ΑΜΕΣΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Το CITY LIVE TICKER ενημερώνει όχι μόνο γρήγορα και έγκαιρα σχετικά με τις προσφορές σας, αλλά δείχνει στους πελάτες σας με τη βοήθεια του Google Maps πού βρίσκεται η επιχείρησή σας. Έτσι βρίσκουν τον δρόμο προς εσάς και οι μη εξοικειωμένοι.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΥΡΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ως πελάτης PREMIUM έχετε την ευκαιρία να δημοσιεύσετε αγγελίες εργασίας ΖΩΝΤΑΝΑ στο CITY LIVE TICKER. Μπορούν να φτάσουν στο ευρύ κοινό και μπορούν να έρθουν σε άμεση επαφή με τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους. Ιδανικές συνθήκες για την ενίσχυση της ομάδας.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ

Είτε θέλετε να ενημερώσετε για το στοκ σας και τα προϊόντα σας σε προσφορά, είτε να καλέσετε σε ένα event, είτε να ενημερώσετε για δωρεάν πράγματα είτε αν αυτή τη βδομάδα σερβίρετε ψάρι στο εστιατόριό σας: με μερικά κλικ και ελάχιστο κόστος η προσφορά σας φτάνει γρήγορα σε πολλούς πελάτες.
ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΡΗΣΤΟ

Επίσης, μπορείτε εύκολα να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του CITY LIVE TICKER. Δεν χρειάζεται να είστε ένας ειδικός στους υπολογιστές και δεν χρειάζεστε κανένα πρόσθετο εξοπλισμό. Η λειτουργία είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε, είτε πρόκειται για smartphone, στο tablet, στο γραφείο ή στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του σπιτιού σας. Επίσης, μπορείτε να διαχειρίζεστε άμεσα και εύκολα τα λογότυπα, τις εικόνες, τα βίντεο και τα κουπόνια σας. Πέρα από τα πολλά πλεονεκτήματα του, το CITY LIVE TICKER είναι εύκολο στη λειτουργία του. Το μενού είναι περιεκτικό, ο χειριστής λειτουργεί αρκετά διαισθητικά. Επεξηγηματικά κείμενα και βίντεο στα αντίστοιχα σημεία μπορούν να εξηγήσουν βήμα προς βήμα τον εύκολο χειρισμό.

ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Χρησιμοποιώντας τις ειδοποιήσεις push, έχετε πάντα μια γενική εικόνα των κρατήσεων ή των κριτικών και μπορείτε να απαντήσετε πολύ γρήγορα σε κάθε αίτημα και επιθυμία των πελατών σας.

ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Χάρη στα στατιστικά στοιχεία έχετε άμεσο έλεγχο αποδοτικότητας. Θα διαπιστώσετε αμέσως, πόσοι πολλοί χρήστες κάνουν κλικ στην προσφορά σας, ή έχουν πρόσβαση στο προφίλ της εταιρείας σας.
ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ PREMIUM

PREMIUM ΠΑΚΕΤΟ – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

Ως premium μέλος μπορείτε να τοποθετήσετε έως και πέντε διαφημίσεις ανά ημέρα στο CITY LIVE TICKER και να ενισχύσετε έτσι το ενδιαφέρον των πελατών σας ακόμη περισσότερο. Επωφεληθείτε επίσης από την ευκαιρία να δημοσιεύσετε αγγελίες για θέσεις εργασίας. Το ψηφιακό κουπόνι στο smartphone ή σε έντυπη μορφή ως μοναδική πρόσθετη υπηρεσία (χωρίς επιπλέον χρέωση) αποτελεί επιπλέον αξία για τους πελάτες σας και ανοίγει ομάδες πελατών και από το εξωτερικό.
Αποκλειστικό B2B: Η ομάδα μας διαπραγματεύεται για εσάς αποκλειστικές προσφορές B2B. Έτσι αποκτάτε, για παράδειγμα, την πρόσβαση σε προσφορές χονδρικής, ειδικές προσφορές και ενδιαφέρουσες εκπτώσεις.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΠΑΚΕΤΑ
Η χρονική συμβατική διάρκεια είναι 12 μήνες και ανανεώνεται αυτόματα. Προθεσμία καταγγελίας: τρεις μήνες πριν τη λήξη της συμβατικής διάρκειας. Τα δικαιώματα χρήσης λήγουν με τη λήξη του συμβολαίου. Όλες οι τιμές, συν το ΦΠΑ, με ετήσιο τρόπο πληρωμής.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Εταιρεία*
Συνεργάτης*
Τ.Κ.*
Τοποθεσία*
E-Mail *
κλάδος
οδός / τον αριθμό του σπιτιού *
αριθμός τηλεφώνου *
Επικοινωνία*
Περιμένω απάντησή σας
Ενδιαφέρομαι για το ακόλουθο πακέτο:
Πακέτο Basis
Πακέτο Business
Πακέτο Premium
πρόσθετες πληροφορίες